KOSARAM
Kosaram üres

TÁMOGATÁS

Heti Hírmondó

Heti Hírmondó TV-SAT, CCTV, WLAN
No. 2/2018 (2018. január 8.)
Elektronikus személyi igazolvány hamarosan Kínában. WeChat - egy népszerű kínai hírközlő és a legnagyobb kínai szociális hálózatépítő portálja befejezte az elektronikus személyi igazolvány kísérleti programjának tesztelését a Nansha kerületben. A kormányzattal és a bankokkal együttműködve kifejlesztett projekt nagy érdeklődést keltett - 30 ezer embert regisztráltak a szolgáltatáshoz már a hozzáférés első napján. Jelenleg a szolgáltatáshoz való hozzáférés kiterjed az egész Guangdong tartományra. A digitális személyi igazolvány teljes körű személyi igazolvány lesz - a Nansha hatóságok még azt is kijelentették, hogy a szokásos papíralapú igazolványokra nem lesz többé szükség.
A WeChat ID elektronikus kártyák első tulajdonosai
A digitális személyi igazolvány megszerzéséhez a kérelmezőnek igazolnia kell a személyazonosságát a személyi igazolvánnyal, amelyet az arcfelismeréssel és telefonszámával is igazol. A digitális azonosítót mind az alapváltozatban kiadják, ahol a legfontosabb, de kevésbé érzékeny adat azonosítja a felhasználót, valamint a bővebb, kiterjedt változatot, amely már részletesebb információkat is tartalmaz. Az elektronikus formában lévő személyi igazolványt minden szolgáltatás és iroda elfogadja, tiszteletben tartja, mind online, mind offline, és a legtöbb bank, az online áruházak stb.
A WeChat 2011-es létrehozása óta igen népszerű lett, több mint 980 millió havi aktív felhasználóval 2017-ben. Az alkalmazást folyamatosan fejlesztik, így egy üzenetküldő alkalmazásból egy "mindenki részére" többplatformos alkalmazáshoz alakult ki. Például mobil fizetéseket, orvosi látogatások rendszerét, jegyfoglalást foglalja magában, rendszer a vállalatoknak és munkavállalóiknak az éves szabadságnapok nyomon követéséért és a megtérítendő költségekért. Az alkalmazás egy böngészőt tartalmaz, saját internetes keresőmotorja és számos más funkciója. A digitális személyi igazolványok rendszerével való integráció révén a kínaiak számára a legfontosabb alkalmazás lesz.
PoC - a PoE egyenértékű a HD-TVI videó megfigyelő rendszerekben. A PoC - Power over Coax - egy új rendszer, amely lehetővé teszi a tápfeszültség átvitelét és a videónak a koaxiális kábel segítségével. Mivel a kábelezés a videójelekkel együtt a tápellátást is biztosítja, a rendszer telepítése lényegesen egyszerűbbé válik - csak egy koaxiális kábelt vagy sodrott érpárú kábelt helyeznek el minden egyes kamera számára minimum 5e. kategóriájú kábelből. Az utóbbi esetben a balunoknak támogatniuk kell a PoC funkciót (például DS-1H18 M16641).
A PoC funkcionalitást mind a beépített kamerákban (E betűvel szerepelnek a nevük utolsó részében) és a DVR-ekben (P-vel jelölve) telepítve kell lenniük. A PoC funkcióval rendelkező DVR észleli a PoC modul rendelkezésre állását a csatlakoztatott kamerákban (ebben az esetben a kamera nem tartalmazza ezt a funkciót). A Hikvision a PoC.af szabvány szerinti kamerákat gyártja (a PoC modellek többsége, 6 W maximális teljesítményfelvétellel) és a PoC.at változatot (erősebb IR megvilágítókkal és/vagy motozoom lencsékkel felszerelt modelleket, amelyeknek maximális energiafogyasztása pedig 12 W). Alapértelmezés szerint a PoC DVR képes a PoC.af szabvány összes kamerájának tápellátására (ezek száma megegyezhet a csatornák számával). A PoC.at kamerák alkalmazása csökkenti az ilyen módon táplálható kamerák összlétszámát (egy PoC.at kamera két csatorna kapacitásával egyenértékű energiát fogyaszt).
HDMI átalakítása DVB-C-re. Az RF modulátorok alapvető osztályozása általában a kimeneti jel típusán alapul. A digitális modulátorok jeleket szolgáltathatnak a DVB-T vagy DVB-C szabványokban. A továbbiakban a megosztási kritériumok az egy eszközhöz csatlakoztatható források számával, a kimeneti csatornák tartományával, valamint a DVB-T modulátorok esetében a bemenetek számával és típusával kapcsolatosak.
A DIPOL egyik új HDMI modulátor modellje a Johansson 8202 R86901. Az eszköz egy egycsatornás modulátor, amely a Full HD 1080p felbontású bemeneti jelet a HDMI csatlakozóhoz a DVB-C (QAM), a DVB-T (COFDM), a DMB-T vagy az ATSC szabvány szerint modulálja. A modulátor minden paraméterét a készülék tetején lévő gomb és kijelző segítségével állíthatjuk be.
Modulátor 8202 HDMI-DVB-C (QAM)/DVB-T (COFDM)/DMB-T/ATSC JOHANSSON
A HDMI-DVB-C/T/DMB-T/ATSC R86901 modulátor nézete
A modulátor teljes mértékben támogatja a HDCP protokollt, ami azt jelenti, hogy modulálhatja és eloszthatja a DVB-C szabványban annak bármilyen HDMI jelét. A jel forrása lehet többek között multimédiás lejátszó, Blu-ray lejátszó, DVR, PC, STB dekóder.
Az LTE felhasználóknak szélessávú antennákat kell alkalmazniuk. Az LTE technológia rugalmas, mind az átviteli csatorna frekvenciája és szélessége szempontjából. A követelmények függvényében az európai LTE hálózatok a 700 MHz-es frekvenciától (vidéki területeken - szélesebb tartományban) 2,6 GHz-ig működnek (nagyvárosi területek - jobb a terjedés az épületekben).
Az LTE-Advanced szabvány lehetővé teszi több sáv csatlakoztatását különböző frekvenciatartományokban, például 1800 MHz és 2600 MHz (LTE FDD). Az ilyen használatnak köszönhetően 300 Mb/s szintű valós transzferek valósíthatók meg. Fontos, hogy figyeljünk a sávszélességre az LTE antennák kiválasztásánál, és válasszuk azokat, amelyek új adatátviteli technikákhoz igazodnak.
A TRANS-DATA LTE KPZ 8/8 A741023 egy kültéri MIMO irányított panel antenna, amelyet LTE/GSM/3G modem és mobil bázisállomás(ok) közötti kommunikációra terveztek. Az antennát különösen az LTE modemekhez ajánljuk a nagyon széles frekvenciasáv (806-960 MHz és 1710-2700 MHz) miatt. Ez a termékcsalád teljes körű támogatást nyújt az olyan LTE-sávokhoz és technológiákhoz, amelyeket jelenleg használnak vagy alkalmazhatók lesznek a jövőben.
LTE MIMO Antenna: TRANS-DATA LTE KPZ 8/8
TRANS-DATA KPZ 8/8 A741023 LTE antenna
Breakout egységek könnyű hozzáférésű kábelekhez. A Könnyű hozzáférést biztosító kábelek olyan megoldást jelentenek, amelyek kifejezetten megkönnyíti a rostok elosztását a többszintes épületekben, például irodákban és többcsaládos házakban. A kábelek egyedülálló kialakításának köszönhetően az egyes szálak könnyen hozzáférhetőek és ki lehet húzni a kimetszett ablakokból 30 méter hosszúságig. A függőleges kábelcsatornák helyének megtakarítása mellett a könnyű hozzáférést biztosító kábelek alkalmazása végeredményben csökkenti a telepítési időt, összehasonlítva a csillagos topológiáján alapuló hagyományos telepítésekkel, ahol a különálló optikai szálak a szerver/technikai helyiségtől a felhasználók aljzatáig mennek.
Kitörés védőegység VC-BU (1:4, könnyű elérésű kábelek)
Elosztó ​​doboz könnyű hozzáférésű kábelhez (1:6)
VertiCasa kábelvédő burkolat (VC-CPC)
Breakout unit 1:4
L5351
Breakout unit 1:6
L5352
Kábel védőfedél
L5350
A könnyű hozzáférésű kábeleken alapuló rendszerek telepítéséhez szükséges elemek a breakout egységek. Megfelelő védelmet nyújtanak a kábelcsöveken kivágott ablakoknak, amelyek védik a kihúzott szálakat, és megfelelő helyzetben tartják a megengedett hajlítási sugárral. Végül a kábeleket az épületszerkezethez csatlakoztatják.
Az optikai szálakat, melyek az elosztási pontok (kitörésvédő egység L5351 négy szálhoz vagy elosztó doboz L5352 hat szálhoz) és az előfizetői helyiségek közt futnak, védeni kell a VC-BME L7211 elosztó csővel. Amikor egy ablakot kivágnak, de még nincs a szál kivezetve, a megfelelő védelmet a VertiCasa fedél L5350 biztosítja.
A DS-2CD4A25FWD-IZS kamerához tartozó rendszámtáblák mentése és betöltése. A DS-2CD4A26FWD-IZS/P K17893 (2.8-12 mm) vagy K17894 (8-32 mm) kamera a rendszámtábla felismerésére használható (LPR) és vezérlésre (riasztási kimeneten keresztül) a lakótelepre való belépést DVR nélkül. Az autonóm üzemeltetés esetében a listát "fehér" (engedélyezett) és "fekete" (tiltott) rendszámtáblákkal/járművekkel kell importálni. Az autonóm módban a lista legfeljebb 2048 sorból állhat. Egy ilyen megoldás automatizálhatja a fejlesztéshez való hozzáférés szabályozását. A telepítő/rendszergazda szerkesztheti a listát, miután bejelentkezett a kamerába és megy a Configuration -> Road Traffic -> Blacklist & Whitelist almenübe. Az Export fül lehetővé teszi a felhasználónak, hogy exportálja az aktuális listát (*.xls kiterjesztéssel) egy számítógépre (menteni a merevlemezre). Lehetőség van arra, hogy a felsorolt elemek (sor) minden három cellájában megváltoztassák és beírják a megfelelő adatokat:
  • N.O. - sorszáma,
  • Plate Num - jármű engedély száma,
  • Group (0 - fekete lista, 1 - fehér lista).
A K17893 / K17894 kamerák fehér/fekete lista import ablakának nézet
Az ablak áttekintése a rendszámtáblák szerkeszthető listájával (fájllal *.xls kiterjesztéssel)
A lista frissítése és mentése után újra menni kell a Configuration -> Road Traffic -> Blacklist & Whitelist almenübe. A következő lépés a Browse gomb megnyomásával jelölje ki a mentett fájl helyét, majd kattintson az Import gombra a fájl átviteléhez. A konfigurációs eljárás utolsó lépése a Configuration -> Road Traffic -> Detection Configuration menüben történik (a rendszámfelismerés aktiválása, az érzékelési terület kiválasztása, ütemezés elrendezése, a reakció kiválasztása fehér vagy fekete listázott autó megjelenése - a riasztás kimenetének állapota).
Új termékek a DIPOL-nál
Egymódusú vezető kábel 150 m (in box, FC/PC - SC/APC)
Egymódusú vezető kábel 150 m (box-ban, FC/PC - SC/APC) L58315 egy száloptikás berendezésekben végzett reflektometriás mérések elvégzésére szolgáló indítószál. A 150 m hosszú G.652D szabványú egymódusú szálak lehetővé teszik a méréseket rövid és közepes impulzusidővel. A szál egyik oldalán SC/APC csatlakozóval, míg a másik részén FC/PC csatlakozóval végződik, melynek köszönhetően a FOW-3000-D26 L5828 reflektométerrel további adapterek nélkül is használható.

Multi-band konverter KIT Johansson 9645
Multi-band konverter KIT Johansson 9645 R85261 többsávos konverter KIT célja két független műholdas jel és földi FM/DAB/TV adások egyetlen koaxiális kábellel való közösítése. Ideális megoldás mindazoknak, akik egy egyszerű SAT vevőt szeretnének átcserélni PVR-re (két IF bemenettel), vagy egy másik, független DVB-S/S2 vevőt használnak anélkül, hogy egy másik koaxiális kábelt kellene telepíteni.
HD-TVI TURBO HD 4.0 DVR: Hikvision DS-7204HQHI-K1 (4 csatornás, 1080p@15fps, H.265, HDMI, VGA)
HD-TVI TURBO HD 4.0 DVR: Hikvision DS-7204HQHI-K1 M75604 egy 4 csatornás CCTV DVR, amely a HD-TVI, AHD, CVBS és IP szabványokban rögzített felügyeleti videókat képes rögzíteni. A maximális felvételi felbontás 1080p@15fps, de az 1-es csatorna támogatja a 3MP@15fps-et. VGA / WD1 / 4CIF / CIF felbontások esetében a maximális képsebesség 25 fps.
Érdemes elolvasni
DVB-T jelek továbbítása optikai szálakon keresztül. A TERRA transzmodulátorok sorát egy új modellel bővítették - 440 R81611. A transzmodulátor átalakítja az IP streameket (TSoIP) UDP/RTP protokollokba (unicast/multicast SPTS és MPTS átvitel) szolgáltatva négy DVB-T COFDM multiplexet. A mix-440 R81611 panel 200 Mb/s bitsebességű IP streamet kap és szabadon konfigurálható négy szomszédos DVB-T multiplexbe, melyek mindegyike a maximális 31,66 Mbps bitsebességet képes elérni (a határértéket a DVB-T szabvány határozza meg)... >>>more
Példa egy MATV rendszerre (DVB-T) száloptikás átviteli közeggel
(négy digitális multiplex továbbítása 20 km-es optikai kapcsolaton keresztül)
Írások, cikkek különböző témákról

MinDigTV EXTRA Ügyfélszolgálati Pont Debrecenben.
Antenna Hungária Zrt. Ügyfélszolgálati pontot létesített a Dipol Hungaria Kft. 4026 Debrecen Mester u. 3-5 sz. alatti Antenna Kisáruház üzletében. A MinDigTv Extra előfizetésekkel kapcsolatos összes előfizetői ügyek intézése helyben, személyes felkereséssel elintézést nyerhet. Új szerződések kötése, előfizetői kártyák vásárlása, kedvezményes eszközök beszerzése (készülékek, kártyamodul, antennák, szerelési anyagok, stb.) akciós termékek értékesítése, díjbefizetés, aktiválás és különböző változtatások kérésre történő módosítása.
Nyitva tartás:
  • Hétfőtől péntekig 08.30-17.00,
  • Szombat, vasárnap ZÁRVA

Figyelem:
2018. Január 1-től érvényes MINDIGTV EXTRA csatornakiosztás

Új! MindigTV Extra előrefizetett kártyák értékesítése egyéni előfizetők és viszonteladók, szerelők részére webáruházunkban:antennak.hu

Mindent egy helyen! Jó vételt kínálunk!
Fúziós szálhegesztő: Signal Fire AI-8 (szerszámos ládával és szerszámokkal)
Fúziós szálhegesztő Signal Fire AI-7
 
ELŐRENDELÉS
Lehetőség az érdeklődők számára a hetenként megjelenő Heti Hírmondó számait díjmentesen elektronikus postán eljuttatni, kérjük az e-mail címét megadni:
 
 
ELŐZŐ SZÁMBAN
HETI HÍRMONDÓ ARCHÍVUM
JÓ ÁRAT KÍNÁLUNK
ÚJAK KÖNYVTÁRUNKBAN
ÉRDEMES ELOLVASNI